PhD

Schellenberger Judit a „Talaj magbank vizsgálatok eltérő vízháztartású gyeptípusokban” című doktori (PhD) értekezését a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Környezettudományi Doktori Iskolájában 2021. szeptember 30-án sikeresen megvédte.

Árvai Mátyás a "Holtfaanyag évgyűrűvizsgálatával nyert információk környezettörténeti szempontú értelmezése egy hegyvidéki és egy alluviális lelőhely példáján" c. doktori értekezését az ELTE Földtudományi Doktori Iskoláján 2019. december 13-án sikeresen megvédte.

Flórián Norbert "Klímaváltozási hatások a talaj-mezofauna közösségekre – új módszertani megközelítések" című doktori (PhD) értekezését a Szent István Egyetem Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskolájában 2018.december 12-én sikeresen megvédte.

Farkas-Iványi Kinga a "Szigetközi Duna-szakasz vizes élőhelyeinek és változásainak tájtörténeti, vízjogi szempontú vizsgálata" c. doktori (PhD) értekezését a Szent István Egyetem Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskolájában sikeresen megvédte.

Laborczi Annamária a "Kategória típusú talajjellemzők digitális térképezése" c. doktori (PhD) értekezését a Szent István Egyetem Környezettudományi Doktori Iskolájában sikeresen megvédte.

Ismét megrendeztük a „Szikes talajok” PhD tanfolyamot 2018. április végén. Az előadásokat és a gyakorlatot a két intézmény kutatói, oktatói, külső előadókkal együtt tartották.

Szécsy Orsolya: „Összefüggések a műtrágyázás, a potenciálisan toxikus elemtartalom és az enzimaktivitás között magyarországi talajokon” c. doktori (PhD) értekezését a Szent István Egyetem, Környezettudományi Doktori Iskolájában 2017. 03.09-én sikeresen megvédte.

A fokozat odaítéléséről a Doktori Tanács dönt.

 

Cseresnyés Imre: „Feketefenyvesek természetvédelmi megítélésének ökológiai alapjai”
c. doktori (PhD) értekezését a Szent István Egyetem, Környezettudományi Doktori Iskolájában 2013. 05.14.-én sikeresen megvédte.
A fokozat odaítéléséről a Doktori Tanács dönt.

Bánszegi Oxána: "Epigenetikus hatások a nyúlnál: A méhen belüli pozíció következményei" c. doktori (PhD) értekezését az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Biológia Doktori Iskolájában sikeresen megvédte.
A Doktori Tanács a fokozatot részére 2013. 03. 21-én odaítélte.

Koós Sándor: “Szezondinamikai és összefüggés vizsgálatok egy 30 éves tartamkísérlet gyep szakaszában” c. doktori (PhD) értekezését a Pannon Egyetem, Georgikon Kar, Növénytermesztési és Kertészeti Tudományok Doktori Iskolájában sikeresen megvédte.
A Doktori Tanács a fokozatot részére 2013. 02. 06-án odaítélte.

© 2013-2021 ATK TAKI
Impresszum | Adatkezelési tájékoztató