gyászjelentés

Megrendülten tudatjuk, hogy Laczkó Györgyné - Viola életének 66. évében elhunyt.

A TAKI ikonikus alakja volt, az Agrokémia és Talajtan folyóiratunk lelke. Példaértékű, hogy mennyire lelkiismeretesen, szívvel-lélekkel végezte ezt a missziót.
Az ő szakmai igényessége mindannyiunk számára etalon volt. Közvetlen személyiségével, önzetlen segítségével, humorával, amikor csak találkoztunk vele,
mindig bearanyozta a napunkat.

Emléke örökké szívünkben él.

Szabó József, a TAKI igazgatójának búcsúztatójára 2020. augusztus 6-án 15:00 órakor kerül sor Gödöllőn az Erdészeti Arborétumban.

Megrendülten tudatjuk, hogy Szabó József, az ATK TAKI igazgatója életének 60. évében 2020. július 2-án tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Emléke örökké szívünkben él.

Szomorúan tudatjuk, hogy Dr. Debreczeni Béláné, az MTA doktora és a Pannon Egyetem Georgikon Karának Professor Emerita-ja, az MTA TAKI egykori munkatársa április 10-én elhunyt.

Életének 83. évében, 2018. december 2-án elhunyt Várallyay György akadémikus, a Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományi Kutatóközpont Talajtani és Agrokémiai Intézetének professzor emeritusa.

Megrendülten tudatjuk, hogy Kádár Imre, a hazai agrokémia szakterületének egyik, ha nem a legismertebb emblematikus alakja, kutató professzora 2018. március 1-én elhunyt.

2016. augusztus 4-én, 95 éves korában elhunyt Stefanovits Pál akadémikus, a hazai talajtan, a talajtérképezés és talajosztályozás meghatározó, nemzetközi hírű tudósa.

Mély fájdalommal tudatjuk a kollégákkal, akik szerették és tisztelték, hogy a Talajbiológiai Osztály volt dolgozója Matus Pálné, Magdi életének 77. évében elhunyt. Emlékét megőrizzük.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy kedves kollégánk, Intézetünk korábbi
igazgatója Anton Attila 2014. június 16-án elhunyt.

Anton Attila végakaratának megfelelően búcsúztatása szűk családi körben megtörtént.

Szomorúan tudatjuk, hogy kedves volt kollégánk, Latkovics Györgyné, Irénke 2014. június 16-án elhunyt. Irénke 1954-ben került Intézetünkbe, 1973 és 1981 között – nyugdíjba vonulásáig - tudományos igazgatóhelyettesként tevékenykedett. Az Agrokémia és Talajtan szerkesztőbizottságának 1970-től 2008-ig volt tagja.

© 2013-2021 ATK TAKI
Impresszum | Adatkezelési tájékoztató